Metagra Industry

Metal housing2NEW

Metaal behuizingen

Metaalbehuizing inbouwkast1NEW

Metagra-Industry is o.a. gespecialiseerd in visueel kwalitatieve producten en kan u complete custom behuizingen en plaatwerk leveren.

 

Consoles

Metaalbehuizing consoles2bisNEW

De platen worden op maat gebracht via een pons- of lasermachine, of via een freesmachine in geval van hoogwaardige afwerking. Numeriek gestuurde plooibanken plooien het stuk. Qua bevestiging kunnen draadstiften, afstandsbussen, moertjes worden ingeperst of gelast. Het puntlassen van verschillende onderdelen is ook een mogelijkheid.

Maatwerk 19”

Metaalbehuizing maatwerk 19 1NEW

Metagra-Industry heeft het voordeel, dat zij het lakken (natlak of poederlak), het anodiseren of chromateren van aluminium behuizing, en /of het bedrukken ook kan uitvoeren. Zo kunnen we bvb. logo's, teksten direct bedrukken op een gelakte 19" behuizing.

 

Chassis

Chassis1NEW

Complete chassisdelen in geplooid en nabewerkt metaal.

Samenbouw

Metaalbehuizing samenbouw1NEW

Als grondstof kan worden gekozen uit aluminium, RVS, aluzink, zincor, staalplaat en dit in diverse diktes of kwaliteiten.

Als alternatief op bovenstaande producties, heeft Metagra-Industry een reeks excenter- en hydraulische persen, waarmee producten met matrijzen kunnen worden gestanst, geplooid, diepgetrokken... Dit biedt een hoogwaardige afwerking van het werkstuk, waarbij continuïteit van de kwaliteit door de matrijzen gewaarborgd is.