Metagra Industry

Front label5NEW

Coverlens glas & kunststof PCAP-PCT capacitief

Displayvenster3NEW

Als aanraakvlak voor capacitieve touchscreens, toetsen, potentiometers bestaat de mogelijkheid de grafiek en optionele sensoren te bedrukken op hoogwaardige kunststoffen tot duurzaam glas. Naargelang de gewenste toepassing is er keuze uit een breed gamma van beschikbare diktes, van ultradun tot robuuste samenstelling. De coverlens wordt voorzien van bedrukking en uw logo, optioneel met ontspiegeling, antiglare, kraswerende coatings..

 

Front & bedieningspanelen glas2NEW

Diverse CNC bewerkingen maken het mogelijk om in glas én kunststof openingen en randafwerkingen te realiseren voor de integratie van overige componenten tot een naadloze aansluiting met de rest van het bedienpaneel.

 

Front & bedieningspanelen glas1NEW

Toetsen en symbolen kunnen optioneel verlicht worden met transparante filterkleuren, alsook discreet oplichten vanuit de achtergrondkleur. De coverlens kan volledig voorzien worden van de mechanische bevestigingen, verlijmingen, air-gap, dichtingsringen, montage op steunplaat,.. om de onderliggende PCB, PCAP sensor of display met touchscreen te monteren.